Beoordelingen

8,2
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
8,8
Comfort
7,2
Locatie accommodatie
8,3
Faciliteiten
6,9
Personeel
9,6
Waar voor uw geld
8,8

Beoordelingen

    Lex
    nl

    Beoordelingsscore

    5,4
    6 maart 2018

    redelijk

    jammer dat bijna overal; gerookt werd. De lokatie waar je smorgens ontbijten, stonk nog naar de rook. nagenoeg geen parkeer ruimte
    geen
    Gerard
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    4 maart 2018
    Prima ontbijt, goed diner en de service was ook goed.
    Jan
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    4 maart 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Maral
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    26 februari 2018

    Super verblijf voor skivakantie!

    Heerlijke vakantie gehad! Iedereen is erg vriendelijk en behulpzaam. Wij kwamen 's ochtends aan en konden onze spullen achterlaten zodat we de dag op de piste konden doorbrengen. We hadden half pension geboekt, met een lekker ontbijt en driegangen menu. Het is rustig gelegen, maar met de auto gemakkelijk te bereiken. Binnen 5 minuten met de auto bij de bergbahnen van Fieberbrunn en ongeveer een kwartier rijden naar de bergbahnen van Leogang. Kamer precies zoals beschreven en als op de foto's weergegeven, bedden lagen heerlijk!
    Annet
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    20 februari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Bert
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    17 februari 2018

    verblijf was goed maar wel wat ver van de piste

    bij het ontbijt was het brood en beleg niet afgedekt kleine kamer maar wel schoon
    vriendelijkheid van personeel.
    nl

    Beoordelingsscore

    6,7
    13 februari 2018
    De kamer was erg klein en kleine badkamer
    Het ontbijt was erg lekker en personeel vriendelijk
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    9 februari 2018
    Wij hadden 1 slaapkamer en 1 kamer met zithoek en 2 sofa's verwacht. Zie foto. Er is echter 1 slaapkamer met grote kastenwand en de tweede kamer is een slaapkamer waar een groot 2-persoonsbed, sofa, ladekast en wandmeubel in staat. Er is geen zithoek en ook geen hottube., zoals vermeld in de beschrijving van Bookings.com
    Grootte van appartement, zeer schoon en voldoende aanwezig vooral veel linnengoed en [bad]handdoeken. Gastheer is vriendelijk en hulpvaardig. Wanneer internet uitvalt , kan je bellen en wordt deze direct in orde gemaakt.
    nellie
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    14 januari 2018

    We hebben heerlijk gegeten, goed ontbijt en hele vriendelijke meedenkende bediening.

    We hadden een badkamer met bad, met een douche die laag hangt. Echt meer voor het bad bedoeld. Verder super hoor.
    Heerlijk eten en hele aardige mensen. Verdere was het gezellig en super schoon. Het is ook 5 minuten met de auto rijden naar de piste, maar je kan ook de skibus pakken. De pistes zijn uitgebreid.
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    29 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Donald
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    22 maart 2017

    Heerlijk ontspannen in een mooi appartement.

    De sneeuwcondities maar daar kon de verhuurder (helaas) niets aan doen... 😉
    De ruimte van het appartement was overweldigend!
    Irma
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    13 maart 2017

    Prima verblijf, zou hier zeker nog eens naar teruggaan.

    Ligt op 5 minuten autorijden van de liften, skibushalte 10 minuten lopen en deze rijdt niet heel veelvuldig.
    Zeer ruim appartement, keuken met oven en afwasmachine en met uitgebreid inventaris. mooie badkamer, apart toilet. Ruim balkon en dakterras. Twee ruime slaapkamers met voldoende kastruimte. Zeer vriendelijk ontvangst
    Romy
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    12 maart 2017

    Top vakantie in Gasthof Kapelln

    Wederom een top vakantie gehad in Gasthof Kapelln. Dit jaar voor de tweede keer tijdens onze wintersport verbleven in het hotel. Zeer vriendelijk en gastvrij personeel, heerlijke maaltijden zowel tijdens ontbijt als tijdens diner. Schone, ruime kamers, regelmatig schone handdoeken en schoon beddengoed. Opslag plek voor ski's en schoenen. Skibus naar Bergbahnen Fieberbrunn op loopafstand. Heerlijke vakantie! Een aanrader!!
    Henk
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    3 maart 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Tom
    au

    Beoordelingsscore

    9,2
    19 februari 2018
    The staff were extremely friendly and helpful. The accomodation is a very short walk to the train station.
    de

    Beoordelingsscore

    10
    23 januari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Chris
    de

    Beoordelingsscore

    8,3
    30 januari 2017
    The owner, Alex, is a really nice guy who was really helpful and he made our stay very pleasant. Top marks!